Ζωγραφίζοντας και διακοσμώντας τα σχολικά σου με… Giotto Décor!

Ζωγραφίζοντας και διακοσμώντας τα σχολικά σου με… Giotto Décor!

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι η ζωγραφική πάνω σε σχολικά είδη είναι ένας τρόπος, για να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας μαζί με τα παιδιά;

Αν μάλιστα έχετε μικρά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, γνωρίζετε καλά ότι πρέπει στα σχολικά τους είδη να υπάρχουν καρτελάκια με το όνομά τους, ώστε να μη χαθούν ή μπερδευτούν με εκείνα των συμμαθητών τους. Επίσης, αν είστε νονοί, αγαπημένοι θείοι - θείες, σίγουρα θέλετε στην αρχή της σχολικής χρονιάς ή και αργότερα να κάνετε δώρα στους μικρούς μαθητές.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν, αν με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο δημιουργούσατε ξεχωριστά και προσωποποιημένα σχολικά είδη για τους μικρούς σας μαθητές που θα έφεραν τη δική σας πινελιά και σίγουρα δεν θα μπορούσαν να μπερδευτούν με τα σχολικά είδη των υπόλοιπων μαθητών;

Υλικά που θα χρειαστείτε:

- μαρκαδόροι Giotto Décor Textile

- σχολικά είδη της αρεσκείας σας (π.χ. κασετίνα, τσάντα, τσαντάκι φαγητού, φάκελο)

Με τους μαρκαδόρους Giotto Décor Textile ζωγραφίστε πάνω σε κασετίνες, σε φακέλους, σε τσαντάκια φαγητού ή ακόμα και σε σχολικές τσάντες, ό,τι σας αρέσει, όπως φρούτα, σχήματα, καρδιές, λουλούδια, μεταφορικά μέσα κ.α. Οι συγκεκριμένοι μαρκαδόροι είναι κατάλληλοι για ζωγραφική πάνω σε ύφασμα και πολλές άλλες επιφάνειες, είναι εύχρηστοι και ασφαλείς για χρήση από παιδιά, ενώ βγαίνουν σε 12 χρώματα.

Οι δικές μου, μικρές μαθήτριες πραγματικά απόλαυσαν όλη τη διαδικασία και δημιούργησαν τα δικά τους μοναδικά, σχολικά είδη! Ζωγράφισαν μόνες τους φράουλες και αυτοκίνητα πάνω σε κασετίνες αλλά και προσωπογραφίες με τα ονόματά τους πάνω στις τσάντες για τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, κι όχι και στις σχολικές τους τσάντες, καθώς σύμφωνα με μια ενημερωτική εκστρατεία δεν επιτρέπεται να αναγράφεται το όνομα του παιδιού σε εμφανές σημείο πάνω στη σχολική του τσάντα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποιος άγνωστος να το φωνάξει με το μικρό του όνομα και να το πείσει ότι το γνωρίζει!

Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες


Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!