Giotto bebe ...μια σειρά για τους μικρούς μας φίλους από 2+ ετών!

Giotto bebe ...μια σειρά για τους μικρούς μας φίλους από 2+ ετών!

Στο άρθρο της ιστοσελίδα Paixnidaki, η Γιούλη μας παρουσιάζει πως τα παιδιά ξεκινούν να πειραματίζονται με τη ζωγραφική, χρησιμοποιώντας ασφαλή, ποιοτικά, δερματολογικά ελεγμένα υλικά.

Ας ξεκινήσουμε με τους μαρκαδόρους! Οι μαρκαδόροι, το όνειρο κάθε μπόμπιρα, αφού γράφουν με μεγάλη ευκολία ότι θέλουν, έχουν έντονα χρώματα και μπορούν να βάψουν σχεδόν όποια επιφάνεια θέλουν.

Οι μαρκαδόροι της σειράς Giotto be-be είναι ιδανικοί για πολύ μικρά παιδιά. Έχουν ασφαλές, δερματολογικά ελεγμένο μελάνι που ξεπλένεται από τα χέρια και τα υφάσματα πολύ εύκολα.

Συνεχίζουμε με τις ξυλομπογιές! Τα μικρά παιδιά θα τις λατρέψουν! Είναι κατασκευασμένες από το καλύτερο ξύλο. Πολύ φωτεινά σε απαλά χρώματα. Εύκολο να εφαρμοστεί στο χαρτί χωρίς να ασκείται πάρα πολλή πίεση από τους μικρούς μας καλλιτέχνες και πολύ ασφαλή. Το καπάκι είναι ασφάλειας, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά κάτω των τριών ετών που έχουν ήδη κάνει την πρώτη επαφή τους με την τέχνη. Εγγυημένη ασφάλεια λόγω της προσεκτικής επιλογής των συστατικών του προϊόντος και σχολαστικός έλεγχος ποιότητας που διενεργούνται σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Η ξύστρα  είναι μέσα στο μαγικό κουτί.

Τις κηρομπογιές…τις αγαπάνε μικροί και μεγάλοι. Ειδικά τις κηρομπογιές της σειράς Giotto be-be αφού είναι άθραυστες, πολύ μεγάλες και ιδανικές για πολύ μικρά παιδιά.

Αν τα παραπάνω τα ονειρεύονται όλα τα παιδιά, τις σούπερ δακτυλομπογιές, που είναι ιδανικές για πολύ μικρά παιδιά, τις λατρεύουν.

Είναι μη τοξικές και δερματολογικά ελεγμένες, όπως όλα τα Giotto be-be. Εξετάζονται αυστηρά για να εξασφαλιστεί η καταλληλότητα για παιδιά κάτω των 3 ετών. Τα χρώματα αυτά είναι ασφαλή, δερματολογικά ελεγμένα και μπορούν να πλυθούν από το δέρμα με ζεστό νερό.

Αφήστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν με….ασφάλεια! Η παιδική ζωγραφιά είναι ίσως μια από τις πιο γοητευτικές και συνάμα «πλούσιες» δραστηριότητες ενός παιδιού. Αφήστε τα λοιπόν να ζωγραφίσουν, να φτιάξουν φανταστικούς κόσμους αλλά και να λερωθούν.

Ευχαριστούμε τη Γιούλη και το μικρό Στέλιο για τις υπέροχες δημιουργίες με τα προϊόντα Giotto be-be!

Δείτε όλο το άρθρο στην ιστοσελίδα: https://paixnidaki.com/pos-zografizoun-ta-paidia/